alla tjejer kissar

02 maj 2010 by torunn

Sökningar som i dessa dagar lett någon till min blogg är kissande och pissande tjejer. Jag vill bara tala om för den eller de som sökt på det att det faktiskt är så att alla tjejer kissar, och bajsar, även fast det kan vara svårt att tro. Dock har jag inga bilder på kissande tjejer, eller det har jag iofs, men inte nytagna. Och inga där man ser något intressantare än min vackra vän Helena som sitter på en toalett. Hon hade lika gärna kunnat sitta på den med locket stängt, så lite av själva kissandet ser man. Sen tycker jag faktiskt, ärligt talat, att det är lite smått suspekt att söka på just den termen.

Jaja, nog om det, åter till väsentliga saker, som bilder t ex!


2 Comments »

  1. Haha, fan vad kul. Jag köpte precis en såndär gul tröja som hon också har. :P Hihi,där trodde man att man var orginell. :P

    Comment by Äln — 04 maj 2010 @ 20:35

  2. Fin blogg! :)

    Comment by Suss — 08 maj 2010 @ 16:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment