giih

12 maj 2010 by torunn

Jag önskar så himla sjukt jävla mycket att jag hade min dator och min kamerasladd här, för jag har tre miljarder jättefina bilder att redigera och lägga upp. Har haft en helt fantastisk vecka fylld med helt fantastiska människor. Och snart kommer det fler, Josefine och Jocelyn t ex. Tänk om ni bara visste hur najs det är på den här ön, då skulle ni alla vilja flytta hit och så skulle ni göra det och så skulle ön bli ännu mer fantastisk.

En sak som jag har tänkt på som är lite tråkig dock är att vissa av mina vänner som bor på olika håll kanske aldrig kommer träffa varandra, även fast det finns några av mina vänner på olika håll som skulle funka så jäklarns bra ihop. Jg vill att alla bara skall flytta hit och befolka den här ön och så blir den så fantastisk att nassarna får panik och sticker/omvänds och alla andra dumma idioter dör ut på grund av en fet sak kallad evolution. Kanske låter elitistiskt och elakt, men fan vad najs det hade vart.

Puss


1 kommentar »

  1. jag kommer nog komma hit mer nu, förhoppningsvis finns det plats för mig i sommar!
    jag önskar att det inte var så jävla mycket som var planerat i stockholm, vill inte åka hem!

    Comment by joce — 16 maj 2010 @ 18:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment